jueves, 17 de diciembre de 2009

CANTANT EN SILENCI

InfoSord-Catalunya, 17/12/2009

Al nostre voltant hi ha moltes persones que no poden gaudir de 'plaers' com la música. Som molts els que de seguida encenem la ràdio, ens posem un CD a casa o encenem el nostre i-pod al metre|metro, però les persones sordes no poden escoltar les lletres de les cançons que nosaltres contínuament tatareamos.

A ells, el cantant Tony Zenet els ha apropat una mica més la seva música. L'últim videoclip que ha gravat, el de la seva cançó Un petó d'aquests, inclosa al seu àlbum 'Mares de la Xina', està 'cantat' en llenguatge de signes per Raisa Burillo. I no és aquesta l'única cançó de Zenet que ha estat 'traduïda' al LSE (Llengua de signes espanyola). La mateixa Raisa Burillo ha interpretat en la web el tema "Sonyar amb tu".

Tant de bo molts altres artistes prenguin exemple i fem que de la música pugui gaudir tot el món
Abaix adjunten dos videos del mateix cantant Tony Zenet amb la interprete de la llengua de signes Raisa Burillo, qui mostra amb espectacle la canció, que a totes les persones sordes va agraïr molts.



---------------------------------------



---------------------------------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario

NO ES TOLEREN INSULTS PERSONALS NI PARAULES MALSONANTS. GRÀCIES
----
NO SE TOLERAN INSULTOS NI PALABRAS MALSONANTES QUE OFENDAN
GRACIAS

Conmueve video de cómo niño le canta a su madre sordomuda

NOTICIAS DE AMOR El amor se manifiesta de muchas maneras y aunque las personas no puedan escuchar los gritos de amor, sí pueden ver la...