lunes, 9 de noviembre de 2009

ESTAFA A SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Un menor es va fer passar per discapacitat auditiu per demanar-li diners en nom de l'associació compostel·lana ·· La entitat no realitza acaptes

Els que pretenen fer-se amb l'aliè n'utilitzen mil i una artificis per aconseguir el seu objectiu. Tanmateix, en el cas ocorregut en ple centre del casc històric, en la Praza do Obra­doiro, el truc va sortir malament.

Els fets van ocórrer dissabte passat quan el vicepresident de l'Associació de Persones Sordes de Santiago, José Antonio Pais, es trobava a l'esmentada plaça quan se li va apropar un menor demanant-li diners en nom, irònicament, de l'esmentada institució de la que deia que estava fent un acapte.

Però aquesta rocambolesca història no acaba aquí, ja que el que anava a ser víctima del timo es va apropar a un policia local per denunciar el fet, encara que no va poder fer-ho fins a dilluns. El motiu? Que no funciona durant el cap de setmana el servei d'intèrprets de la llengua de signes.

En un comunicat, Pais va voler deixar clar als ciutadans que "la nostra associació es manté únicament a través de fons propis i de subvencions d'entitats públiques i privades, i mai no realitzem acaptes per recaptar fons".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

NO ES TOLEREN INSULTS PERSONALS NI PARAULES MALSONANTS. GRÀCIES
----
NO SE TOLERAN INSULTOS NI PALABRAS MALSONANTES QUE OFENDAN
GRACIAS

Conmueve video de cómo niño le canta a su madre sordomuda

NOTICIAS DE AMOR El amor se manifiesta de muchas maneras y aunque las personas no puedan escuchar los gritos de amor, sí pueden ver la...