lunes, 9 de noviembre de 2009

SENSE ASSISTENTS DE L.S. EN BIBLIOTEQUES

Sense interpretació del llenguatge de signes a la biblioteca. L'Ajuntament de Madrid ha suprimit "per falta de demanda" el servei que funcionava en cinc centres -Tetuan, San Blas, Ciutat Lineal, Vicálvaro i Carabanchel- fins al 30 de setembre per ajudar els sords.

La portaveu de l'Àrea de les Arts d'IU, Miracles Hernández, va assegurar ahir que "el retall de les despeses de l'Ajuntament està assolint símptomes de roïndat" i va recordar que el pressupost per a aquest servei "no era tan elevat". Per això, portarà l'assumpte a la pròxima Comissió Informativa. "No es tracta de despeses", va explicar un portaveu municipal. "Hem incrementat altres activitats per a sords que tenen més demanda", va necessitar|precisar.

L'article 30 de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de l'ONU, disposa que els governs han "de fer accessibles museus, cinemes i biblioteques" a persones amb tot tipus de discapacitat. El llenguatge de signes va ser incorporat com a llengua oficial de l'Estat la passada legislatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

NO ES TOLEREN INSULTS PERSONALS NI PARAULES MALSONANTS. GRÀCIES
----
NO SE TOLERAN INSULTOS NI PALABRAS MALSONANTES QUE OFENDAN
GRACIAS

Conmueve video de cómo niño le canta a su madre sordomuda

NOTICIAS DE AMOR El amor se manifiesta de muchas maneras y aunque las personas no puedan escuchar los gritos de amor, sí pueden ver la...