lunes, 9 de noviembre de 2009

DOS EMPLEATS DEMANDARAN ACEPAS PER NO PERCEBRE ELS SEUS SALARIS

Ceuta, 09/11/2009

Dos empleats de l'Associació ceutí de Famílies de Persones Sordes (ACEPAS) acudiran a la via judicial per demandar a l'entitat per no haver percebut durant diversos mesos els seus respectius salaris, van informar des de l'UGT.
Aquests treballadors no són els únics que en les últimes dates no han rebut els seus ingressos en nòmina, de fet segueixen sense cobrer, ja que l'interventor havia paralitzat la firma dels ingressos de l'entitat per ordres de la Conselleria d'Assumptes Socials, amb la responsable del qual, Carolina Pérez, va ser impossible comunicar-se durant la jornada d'ahir per preguntar-li per l'esmentat conveni. Encara que segons les últimes declaracions de la consellera, aquests pagaments es van interrompre en trobar-se pagaments que no estaven justificats.
Segons van revelar des d'UGT, ahir mateix es va realitzar la primera transferència a ACEPAS, amb la que es van saldar els deutes a la S. Social, i fins i tot la Conselleria "s'ha compromès a realitzar el segon ingrés la pròxima setmana" van advertir des d'UGT.
Encara que aquesta promesa ha dividit al col·lectiu de treballadors de l'entitat social; alguns confiaran en el bon propòsit de l'àrea i dos d'ells, després de diversos mesos sense sou, han decidit interposar una demanda judicial per solucionar el conflicte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

NO ES TOLEREN INSULTS PERSONALS NI PARAULES MALSONANTS. GRÀCIES
----
NO SE TOLERAN INSULTOS NI PALABRAS MALSONANTES QUE OFENDAN
GRACIAS

Conmueve video de cómo niño le canta a su madre sordomuda

NOTICIAS DE AMOR El amor se manifiesta de muchas maneras y aunque las personas no puedan escuchar los gritos de amor, sí pueden ver la...